fbpx
073-771 13 10 (Marcus), 073-544 76 45 (Marco) info@mmprofessional.se

Havoflex - mjukfog i valfri kulör

Z

Valfri kulör

Inga begränsningar – ange NCS-nummer eller skicka oss en provbit av den färg du önskar.

Z

MS-Polymer

Fäster på nästan alla byggnadsmaterial. Ger en stark och flexibel fog – både ute och inne.

Z

Antistatisk och elastisk

Drar ej åt sig smuts och är efter genomhärdning mycket elastisk och hållbar.

Z

Övermålningsbar

Kan övermålas med de flesta färger och lacker, även vattenbaserade.

Havoflex är en enkomponents, vattenfri och övermålningsbar mjukfog som går att beställa i precis den färg och mängd du behöver. Havoflex är i motsats till en vanlig silikonfog antistatisk och blir hårdare. Därmed är den även  lämplig att använda som golvfog och i miljöer med höga hygieniska krav som till exempel sjukhus. Den kan också användas för att reparera svetsskarvar på sportmattor eller liknande. Du behöver inte enbart använda den för att göra skarvar osynliga utan låt den stå ut som en snygg inredningsdetalj i kök, badrum eller husvagn.

I vilken färg du vill!

Havoflex kan beställas i precis vilken kulör du vill och har alla egenskaper som du förväntar dig av en professionell mjukfog. Havoflex fäster på de allra flesta underlag som plastmattor, keramik, trä, sten, laminat, glas, metall och gummi.

Minsta beställning: 1 tub 310 ml.

Dokumentation

För alla miljöer

Havoflex passar bra i alla miljöer – såväl inom- som utomhus. Tål vatten och fukt – är resistent mot mögel och bakterier. Det gör den lämplig i såväl bostäder som i offentliga känsliga miljöer som exempelvis sjukhus.

För att veta mer om våra produkter – hör av dig!