fbpx
073-771 13 10 (Marcus), 073-544 76 45 (Marco) info@mmprofessional.se

Offertförfrågan

Kundkategori

5 + 6 =

Se försäljningsvillkor för information kring beställning. Vi säljer till såväl grossister och proffs som gör-det-självare.
Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Alla våra produkter tillverkas i valfri färg!

Du får helt nya möjligheter med att färgmatcha mjukfogen mot golv, kakel, bänkskivor och snickerier. Slutresultatet är snyggare, proffsigare och uppskattas av såväl byggherre som brukare av lokalerna. Med färgad silikon, färgad mjukfog och färgad MS-polymer får också arkitekter möjligheten att förverkliga sina drömmar. Vi tillverkar på beställning efter RAL och NCS – eller efter fysiskt materialprov. Minsta beställning är en tub, vilket gör det intressant även för hemmasnickare att skapa proffsiga, osynliga skarvar.

Röd, vinröd och rosa silikon och röd fogmassa – i precis den nyans du önskar! Ge oss ett färgnummer eller skicka oss ett fysiskt prov av t. ex. klinker eller våtrumsmatta så fixar vi färgad mjukfog som matchar.
Fogmassa och silikon i gul färg för dig som vill skapa helt osynliga skarvar. Vi tillverkar exakt den färg och nyans du önskar.
Brun mjukfog och brun silikon för att skapa osynliga skarvar för trägolv, laminatgolv och plastgolv samt lika användbar till bänkskivor i trä. Skicka oss ett prov så gör vi fogmassan i rätt kulör och rätt nyans.
Till våtrum, som badrum och tvättstuga, är det möjligt att färgmatcha mjukfog för att få osynliga skarvar i blå färg. Vi tillverkar efter ditt önskemål silikon, mjukfog, MS-polymer i blå färg.